overs-ons
  1. Home
  2. Iets te vieren
Alweer 27 jaar in Maarssen!
Reserveren? Bel ons.
0346 - 55 25 06

Iets te vieren

Bent u, uw partner of een van uw kinderen binnenkort jarig, komt het jaarlijkse bedrijfsfeest er weer aan, wilt u een gezellige dag met uw familie organiseren, wilt u de geboorte van uw zoon of dochter vieren, neemt uw collega binnenkort afscheid, komt de laatste avond als vrijgezel eraan of bent u juist al zoveel jaar getrouwd met uw grote liefde? Het kan allemaal gevierd worden bij Sultan Ahmet Restaurant! Wij hebben daar de geschikte ruimte voor en behalve de grote groepen kunnen we ook aan kleine(re) groepen makkelijk een ”eigen hoek” creeeren waar met gemak en onder privacy gefeest of vergaderd kan worden.

De kleurrijke, nostalgische uitstraling en de prachtige locatie op de kop van Zuid zorgen ervoor dat Sultan Ahmet Restaurant een warme en bijzondere plek is om iets te vieren. Van diner tot Afternoon Tea en van feestje tot brunch. Gasten kunnen makkelijk aan komen met het OV maar er is ook voldoende parkeergelegenheid. Bij warm weer kan ook gebruik worden gemaakt van ons terras met een mooi uitzicht op de Kop van Zuid.

Wij hebben al diverse trouwpartijen, kinderfeesten, vergaderingen en overige feesten mogen begroeten dus graag staan we u te woord om uw wensen te bespreken.

Tot ziens!